Bara antipanica Slash

Bara antipanica Slash

1.560,00 lei TVA inclus


Comandă telefonic

Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

– Bară antipanică care se distinge de celelalte datorită designului său deosebit și a formelor rotunjite ale carterelor. Această caracteristică nu numai că îmbunătățește aspectul estetic, dar elimină, de asemenea, orice risc de rănire în timpul utilizării

– Disponibil în diferite combinații de culori și suprafețe, în oțel inoxidabil periat pentru carterele de acoperire și în bară, sau cu carterele de acoperire din aluminiu cromat lustruit și bară din aluminiu anodizat, iar apoi există întotdeauna și varianta combinația clasică care este încă la modă – plastic negru cartere cu bară din aluminiu anodizat

– Certificată pentru încuietori interioare cu o intrare de 65 mm pentru foi simple sau foi active, și cu o intrare de 80 mm pentru foi inactive

– Reversibil pentru montare la dreapta sau la stânga

– Proeminență de 75 mm

– Se propune împreună cu ușa sau separat, în cadrul unui KIT complet ambalat într-o singură cutie neagră/portocalie.

– Etichetă aplicată pe ambalaj pentru identificarea caracteristicilor produsului

– Gamă largă de personalizări: bară colorată, colorată sau mânere din oțel inoxidabil, încuietoare cu mecanisme de control al accesului, cilindri speciali codificați sau master

Dispozitive de ieșire de urgență

  Ninz S.p.A. este lider în domeniul ușilor antifoc și s-a reafirmat încă o dată ca o companie vizionară cu o identitate puternică, creată prin cercetarea continuă în proiectarea și tehnologia propriilor produse, cum ar fi noua linie de dispozitive de urgență/panică.
  • Mânerele sunt marcate CE și precertificate în conformitate cu standardul european EN 179
   • Barele de panică sunt marcate CE și sunt conforme cu standardul european EN 1125
    • KIT-ul conceput pentru nevoile dumneavoastră
     • Atunci când sunt comandate separat de ușă, dispozitivele de urgență/panică sunt ambalate în KIT-uri funcționale pentru a fi expuse și prezentate în cel mai potrivit context de distribuție.
      • Ambalarea în KIT-uri asigură clienții, instalatorii și, prin urmare, utilizatorii finali că primesc un sistem antipanică complet, cu piese complet corespunzătoare și certificate CE.
       • Certificări și înlocuiri
        • Având în vedere importanța menținerii conformității CE a întregului sistem, o atenție deosebită a fost acordată pieselor de schimb, care au fost supuse unor teste în conformitate cu standardele EN 179 și 1125, datorită rolului lor esențial în menținerea certificării CE.
         • Din acest motiv, instrucțiunile pentru dispozitivele de urgență/panică includ indicații suplimentare privind instalarea și întreținerea corespunzătoare, plus un desen de asamblare explodat care specifică fiecare detaliu al sistemului certificat, cu toate referințele necesare pentru a comanda piese de schimb.
 

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0733 487 748

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0733 487 748