Mâner rezistent la foc gri

Mâner rezistent la foc gri

197,00 lei TVA inclus


Comandă telefonic

Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

Mâner din plastic gri, cu miez din oțel și placa de montaj galvanizată

Un mâner rezistent la foc este un tip de mâner pentru uși care a fost proiectat să reziste focului pentru o perioadă de timp specificată. Mânerele rezistente la foc sunt realizate din materiale care pot suporta temperaturi ridicate fără a se deforma sau distruge, cum ar fi metalul. De asemenea, sunt dotate cu garnituri de cauciuc care împiedică trecerea focului prin spațiile dintre mâner și cadru.

Mânerele rezistente la foc sunt de obicei instalate în clădirile publice, cum ar fi școli, spitale și hoteluri, unde este necesară o protecție suplimentară împotriva incendiilor. De asemenea, pot fi instalate în clădirile rezidențiale și comerciale pentru a proteja oamenii și bunurile în cazul unui incendiu.

Instalarea unui mâner rezistent la foc poate face diferența între viață și moarte în cazul unui incendiu. Acestea permit oamenilor să deschidă ușa în siguranță și să iasă din clădire, în timp ce împiedică focul să se răspândească la alte zone ale clădirii.

Mânerele rezistente la foc sunt o investiție importantă pentru orice clădire și trebuie întreținute corespunzător pentru a-și menține eficiența. Acestea trebuie verificate regulat pentru a se asigura că funcționează corect și că garniturile de cauciuc sunt în stare bună. De asemenea, trebuie să fie întreținute în conformitate cu standardele industriei pentru a se asigura că vor funcționa în cazul unui incendiu.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0733 487 748

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0733 487 748