Prag mobil ușă metalică exterior – 930 mm

Prag mobil ușă metalică exterior – 930 mm

417,00 lei TVA inclus


Comandă telefonic

Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

Atenție

În cazul în care doriți alte mărimi, acestea se pot achiziționa doar la comandă.

Dispozitiv de etanșare la pardoseală care coboară din ușă cu ajutorul unui arc.Este actionat automat in momentul inchiderii usii prin presarea foii de usa pe toc.

Un prag mobil pentru ușile metalice este un tip de prag care este ridicat sau coborât automat in momentul in care ușa se deschide sau se inchide. Acest prag este de obicei instalat în ușile de acces ale unei clădiri.Folosit pentru a împiedica răspândirea focului,a fumului si de asemenea pentru o mai buna izolare termica si fonica.

Pragurile mobile pentru ușile antifoc sunt realizate din materiale rezistente la foc, cum ar fi metalul. Acestea pot suporta temperaturi ridicate fără a se deforma sau distruge. De asemenea, sunt dotate cu garnituri de cauciuc care împiedică trecerea fumului sau a aerului prin spațiile dintre pragul mobil și pardoseală.

Pragurile mobile pentru ușile antifoc sunt de obicei instalate în clădirile publice, cum ar fi școli, spitale și hoteluri. Necesare pentru protecție suplimentară împotriva incendiilor si unde nu pot fi instalate praguri fixe.Ideale deoarece nu ar obstructiona circulatia libera a oamenilor si marfurilor. De asemenea, pot fi instalate în clădirile rezidențiale și comerciale pentru a proteja oamenii și bunurile în cazul unui incendiu.

Instalarea unui prag mobil pentru ușile antifoc poate face diferența între viață și moarte în cazul unui incendiu. Acestea permit oamenilor să iasă în siguranță din clădire, în timp ce împiedică fumul să se răspândească la alte zone ale clădirii.

Pragurile mobile pentru ușile metalice sunt o investiție importantă pentru orice clădire. Trebuie întreținute corespunzător pentru a-și menține eficiența. Acestea trebuie verificate regulat pentru a se asigura că funcționează corect și că garniturile de cauciuc sunt în stare bună. De asemenea, trebuie să fie întreținute în conformitate cu standardele industriei pentru a se asigura că vor funcționa în cazul unui incendiu.

Se monteaza prin fixare pe usa cu suruburi.

Prag mobil dotat cu garnitura de etanseizare,indicat pentru foaie de usa cu latimea intre 870-1000mm.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0733 487 748

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0733 487 748