Dreptul de retragere 

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire.Sunt exceptate produsele care au fost pe comanda speciala sau care de regula nu sunt in stoc. 

In cazul in care nu se returneaza si ambalajul original, se va percepe o penalizare de 15% din valoarea platita. Sunteți direct răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.  
În cazul în care constatăm că produsul are o valoare diminuată prin utilizare, lipsa ambalaj si etichete putem decide să returnăm parțial valoarea produselor si ne rezervam dreptul de a refuza produsele cu urme evidente de uzura sau montaj. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C.Brixia Evo S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data returnarii. 

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract,ca persoana fizica, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului bun. 

Pentru a vă exercita dreptul de anulare trebuie să ne anunțați (0257 253560, 0722 231332 sau mail la office@usiantifoc.ro). Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). 

Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. 

Consecințele retragerii 

Dacă vă retrageți, vom rambursa contravaloarea produselor comandate de dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.    Vom efectua această rambursare folosind plata intr-un cont indicat de Dvs.; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.Nu se accepta colete expediate cu plata ramburs. 

Expediați bunurile, fără întârzieri nejustificate și în orice caz în decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați comunicat retragerea la adresa: 

Arad,str.Marasesti,nr.12.14 

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0733 487 748

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0733 487 748