Cortină antifoc MFB E-120

Cortină antifoc MFB E-120

Rezistență la foc: 120 min


Comandă telefonic

Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

TECNITEX MFB E-120 este o cortina rezistenta la foc cu funcție sectorizantă care îi garantează integritatea împotriva flăcărilor directe sau a unei temperaturi peste 1000ºC timp de 120 de minute.

O cortină rezistentă la foc este un tip de cortină care a fost proiectată și fabricată pentru a rezista la foc și a împiedica răspândirea flăcărilor. Acest tip de cortină este utilizat în mod obișnuit în clădirile publice, cum ar fi teatre,mall-uri, hoteluri și birouri, pentru a proteja oamenii în caz de incendiu.

Cortinele rezistente la foc sunt de obicei fabricate din materiale care sunt rezistente la foc, cum ar fi poliuretanul și poliesterul, și sunt tratate cu produse chimice care le fac mai rezistente la foc. De asemenea, acestea pot avea închideri speciale pentru a împiedica răspândirea flăcărilor și a fumului.

Caracteristici

Sistemul este alcătuit din fibra textilă tehnică TECTEX 710-PU / IN / 2, fabricat din fibră de sticlă clasa E armată cu oțel Inconel, acoperit cu un compus poliuretanic ignifug de ambele părți.

Protecție

  • Prevenirea propagării flăcărilor către sectorul vecin.
  • Rezistență la foc timp de 120 de minute la peste 1000ºC (Integritate).
  • Dimensiuni mari de până la 12000 x 8000mm (lățime / înălțime).

Diagramă tehnică

Cortina rezistenta la foc TECNITEX MFB E-120 este instalata cu intenția de a izola,în cazul în care un incendiu avansează,astfel incat materialele din sectorul adiacent să nu fie afectate de emisia de radiații termice. Aceste sisteme sunt potrivite mai ales pentru zone exterioare sau zone unde nu există elemente inflamabile lângă fața neexpusă.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0733 487 748

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0733 487 748