Cortină antifoc MFBI EI-180

Cortină antifoc MFBI EI-180

Rezistență la foc: 180 min


Comandă telefonic

Ghid
video

iconita livrare in toata tara

Livrare în toată țara

iconita garantie de la producator

Garanția de la producător

iconita livrare rapida in 2 3 saptamani

Livrare rapidă

TECNITEX MFBI EI-180 este o cortina rezistenta la foc irigată,pentru control și sectorizare în caz de incendiu. Este un sistem automat care a fost proiectat pentru a garanta integritatea, izolarea termică și nepătrunderea fumului timp de peste 180 de minute la temperaturi de 1000ºC.

O cortină rezistentă la foc este un tip de cortină care a fost proiectată și fabricată pentru a rezista la foc și a împiedica răspândirea flăcărilor. Acest tip de cortină este utilizat în mod obișnuit în clădirile publice, cum ar fi teatre,mall-uri, hoteluri și birouri, pentru a proteja oamenii în caz de incendiu.

Cortinele rezistente la foc sunt de obicei fabricate din materiale care sunt rezistente la foc, cum ar fi poliuretanul și poliesterul, și sunt tratate cu produse chimice care le fac mai rezistente la foc. De asemenea, acestea pot avea închideri speciale pentru a împiedica răspândirea flăcărilor și a fumului.

Caracteristici

Sistemul este alcătuit din fibra textilă tehnică TECTEX 710- PU / IN / 2, fabricat din fibră de sticlă clasa E armată cu oțel Inconel, acoperit cu un compus poliuretanic ignifug de ambele părți. Sistem de irigare prin duze deschise, cu activare prin electrovalve sau sprinklere închise, cu activare prin siguranță termică.

Protecție

  • Temperatura laturii neexpuse sub 140ºC (izolare).
  • Rezistență la foc de 180 de minute la peste 1000ºC (Integritate).
  • Dimensiuni mari de până la 22000 x 17000mm (lățime / înălțime).

Diagramă Tehnică

Cortinele rezistente la foc TECNITEX MFBI EI-180 sunt instalate cu scopul integrității și izolarii termice, fiind o soluție efectiva pentru compartimentare între sectoarele de incendiu. Versatilitatea lor,ușurința și estetica fac din acest sistem o soluție ideală, garantând clasificări EI de până la 180 de minute.

icon

Comandă telefonic

În plus, îți răspundem cu plăcere la orice întrebare ai avea despre acest model.

icon

0733 487 748

icon

Ai nevoie de ajutor?

Daca dorești mai multe informații despre modelele noastre de uși sau ai nevoie de asistență, contactează-ne telefonic la numărul de mai jos.

icon

0733 487 748